10 de setembre General

Podem Mallorca celebra que el ‘seny’ s’hagi imposat al Consell de Mallorca i considera l’acord entre els partits del pacte com a molt positiu

La formació morada ha lluitat perquè l’acord amb els socis vagi lligat a un benefici per a tota la ciutadania de les Illes i ha acordat que a partir de l’1 de gener de 2023 s’establirà una tarifa plana mensual de 10 € per a tot el transport públic de Balears

Podem Mallorca considera com a molt positiva la resolució final de la situació generada al Consell de Mallorca a causa del patrocini a entitats esportives i celebra que hagi finalment hagi imperat el ‘seny’.

La formació celebra que gràcies a aquest acord gairebé 300 clubs esportius entre professionals i esport base de l’illa es beneficiaran ara d’ajudes que els permetran continuar duent a terme la seva tasca imprescindible de foment dels valors socials de l’esport com són el treball en equip i la cooperació, el respecte o la vida sana.

Amb aquest acord, tota la xarxa esportiva insular es convertirà en un altaveu per a difondre missatges tan importants per a la societat mallorquina com la lluita contra les violències masclistes (som un dels territoris amb més denúncies d’agressions), de respecte cap al col·lectiu LGTBI, contra el racisme, a favor del nostre producte local i de promoció del nostre sector primari en la seva globalitat i de la nostra cultura pròpia.

Un nou acord que beneficiarà als ciutadans de totes les illes

D’altra banda, cal assenyalar que durant aquesta setmana s’han dut a terme diverses negociacions per tal de posar fi a aquesta situació. Així, fruit d’aquestes negociacions, Podem Mallorca ha aconseguit un compromís per part de la resta de socis perquè els ciutadans de les Illes Balears disposin d’un nou benefici en el servei de transports de les Illes.

Amb la finalitat d’ajudar a tota la ciutadania de Balears (no sols Mallorca) a afrontar les dificultats derivades de la crisi energètica que provoca la guerra a Ucraïna. Podem Illes Balears ha aconseguit el compromís dels socis perquè a partir del pròxim 1 de gener de 2023 hi hagi una tarifa plana mensual de 10 € per a tot el transport públic de les Illes Balears (trens, Metro i autobusos).

Aquest acord ha estat el condicionant perquè Podem Illes Balears accepti les petites modificacions en l’esmentat acord del patrocini a clubs esportius al Consell de Mallorca d’aquesta darrera setmana